Följ med på resa längs med Transsibiriska järnvägen tillsammans med Reslustpoddden


Bild: Linda Larsson/Reslustpodden

Det ploppar upp nya resepoddar av varierande kvalité. En av de nya respoddarna är Reslustpodden där lyssnaren får följa med Linda Larsson till olika platser i världen. I premiäravsnittet får lyssnaren följa med till Bologna och andra avsnittet startar hon sin resa med Transsibiriska järnvägen med att först upptäcka Moskva innan hon beger sig ombord på tåget.

Tar med lyssnaren ”Live”
Linda skiljer sig från andra resepoddare genom att hon poddar själv, vilket är modigt, och att hon poddar från olika resmål, som lyssnaren sedan kan ta del av. Istället för att prata om hur man minns en plats, vilka transportmedel som användes och vad man gjorde, tar hon med lyssnaren ”live”, vilket är ett ovanligt grepp inom resepoddvärlden. Hon vill väcka reslust hos människor. Vidare önskar hon att lyssnaren ska känna att hon är utomlands. Hon möter människor på vägen som hon hoppas ger henne inside information, hon intervjuar bland annat folk om vad de tjänar, går på restauranger och träffar lokalbor.

Linda säger i ett introduktionsavsnitt att hon vill väcka reslust hos människor. Jag skulle tro att de som lyssnar på hennes podd har en stor reslust redan.

Blir du nyfiken och vill lyssna kan du göra det via itunes

Sociala medier
Linda finns på sociala medier så som Facebook och Instagram

Vill du följa med en resepoddare ”live” till ett resmål, ska du definitivt lyssna på Reslustpodden!

Om du vill sen en resa med Transsibiriska järnvägen, se en video (nedan) gjord av J.J Guillermo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.