En man bor på flygplatsen i Helsingfors – under 30 dagar


Bild:lifeinhel

Flygplatsen i Helsingfors har blivit utnämnd till den bästa flygplatsen i världen. För att bevisa detta ska en kinesisk inlfuncer, Ryan Zhu, skådespelare och tv-personlighet, bo där under 30 dagar. #LIFEINHEL, startar 10 oktober och är ett led i en marknadskampanj av Finavia.
Testpersonen Ryan Zhu, kinesisk skådespelare och tv-personlighet, ska flytta in i en liten koja på flygplatsen där han ska bo och under en månad testa flygplatsens faciliteter och service, skriver finavia.

Kinesiska kunder
Helsingfors flygplats vill visa att de är den bästa flygplatsen i världen och att de har den snabbaste förbindelsen mellan Asien och Europa. ”Helsingfors-Vanda är den ledande flygplatsen med bäst långdistansförbindelser i hela Nordeuropa. Vi är också en föregångare inom service till kinesiska kunder,” säger Katja Siberg, direktör för marknadsföring och kommunikation på Finavia.

Dagliga utmaningar
För att promota Helsingfors flygplats som en transit knutpunkt för asiatiska resenärer som reser till Europa. Ryan kommer att bli skickad på dagliga utmaningar medan han anpassar sig att bo på flygplatsen. Han kommer också pröva restauranger, massage och bastu.

Blir belönad
Skådespelaren kan återvända hem om han vill och avbryta uppdraget, men om han stannar en hel månad blir han belönad med en resa till Lappland i Finland.

De som är intresserade kan följa Ryan via lifeinhel. #lifeinhel är en kombination av reality TV, social media och game shows.

Och det går att följa #lifeinhel via Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.