UD´s underbara ballonger på Prideparaden i Stockholm 2017


Bild: Minett Sikström

Så har årets årliga Prideparad ägt rum. Det gjorde den under ömsom sol ömsom regn. Mycket färgglatt är det, många galna/fina/roliga kläder. Och så konstaterar jag att män generellt sätt är bättre att gå i högklackat än vad många kvinnor. Inte en enda man som gick i högklackat såg ut som om den skitit på sig, som alltför många kvinnor tenderar att göra. Högklackat var en machosymbol som kom till Europa under 1500-talet, från det militära. Under 1600-talet var högklackat en symbol för virilitet och maskulinitet, skriver Dagens Nyheter. Nåväl, historien ändras, som bekant, genom åren.

Jag besökte folkfesten och tog några bra bilder, så det blir en bildkavalkad. Jag blev mycket förtjust i Utrikesdepartementets ballonger med världskarta på. Jag har inte sett dem tidigare. Har du gjort det?


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström

SJ och Flygbussarna


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström

Dubbeldäckare

Bild: Minett Sikström

Färgglada och fantasifullt klädda människor

Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström


Bild: Minett Sikström

Var du där? Vilken av bilderna gillar du bäst? Kanske UD´s ballonger?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.