Uniqlo säljer t-shirt ur en varuautomat vid flygplats


Bild: Uniqlo

Hamnade mitt i ett spöregn på väg till flygplatsen? Eller ett litet barn som spytt ner dig? Uniqlo vill sälja t-shirt ur en varuautomat på en flygplats, skriver Telegraph.

Flera platser i USA
Återförsäljaren, som ägs av The Fast Retailing Co., kommer installera tio stycken varuautomater nästa månad eller så på flygplatser och gallerior nära New York City, Houston, Oakland, CA och andra platser i USA.

Jackor och t-shirts
Köpare, både kvinnor och män, kan välja mellan lätta dunjackor och t-shirts i olika färger och storlekar. Produkten kan lämnas tillbaka i en affär eller via post, om kunden inte är nöjd. T-shirten kostar 15 dollar och jackan 70 dollar.

Det finns i nuläget inga planer på att installera varuautomater utanför USA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.