Bli flygbolaget KLMs jorden-runt reporter


Bild: Minett Sikström

Nu har du chansen till det perfekta arbetet för en person som älskar resor. Har du goda kunskaper i engelska, körkort och viss erfarenhet av att filma och fotografera? Har du möjlighet att vara på resande fot i 90 dagar? Då kan du söka tjänsten som flygbolaget KLMs jorden-runt-reporter!

KLM skriver följande på sin hemsida:

”Nu söker vi dig som älskar att resa och möta nya människor och kulturer. Du ska få åka runt jorden i 90 dagar för att rapportera goda nyheter. Små och stora historier från världens alla hörn. Som en renhållningsarbetare i Bogota som startat ett gratis bibliotek av böcker som andra ansett var skräp. Eller en skadad sköldpadda i Fort Lauderdale, Florida, som räddats av akupunktur”.

Sista ansökningsdag
Förutom ovanstående kriterier krävs att du är över 18 år. Är du intresserad av tjänsten skall du söka senast den 13 augusti.

I ansökan ska du bland annat skicka in en filmsnutt där du presenterar dig själv.

Låter detta som det perfekta tillfället att få resa gratis jorden runt? Blir du sugen på att få chansen att resa på heltid i tre månader? Har du vad som krävs? Då ansöker du via KLM:s hemsida.


Bild: Minett Sikström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.