Den tråkigaste vegetariska flygplansmaten någonsin?


Bild:Musterknabe/Reddit

Du förväntar dig inte gourmetmat när du flyger ekonomiklass. Och om du beställer vegetariskt mat så förtränger du kanske att flygbolag inte direkt har något större utbud att välja mellan.

Vegetarian oriental
Men när det kommer till tråkig mat, är denna flygplansmat ett steg för långt. En passagerare valde maten ”Vegetarian Oriental” på en flygresa med grekiska flygbolaget Aegean. Enligt en bild som postats på sociala medie-sajten Reddit av användaren Musterknabe serverades han råa grönsaker.

Inte vegetarian
Den orientaliska biten bestod av kinesisk selleri, Musterknabe säger till sajten Reddit att han ”inte är vegetarian.”

”Jag föredrar bra kött. Men jag vill veta varifrån köttet kommer. Hur djuren har blivit behandlade. Vad djuren ätit.”

”När jag inte vet det, beställer jag vegetarisk kost.”

Krävde bra behandling
Musterknabe säger att de inte klagade på maten – men de krävde en bra behandling. ” Jag insåg att de andra passagerarna som inte beställde vegetariskt fick en extra kaka till dessert. Jag krävde en kaka och fick en.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.