Världens bästa flygplatslounge öppnar vid stranden på Barbados


Bild: Virgin

Glöm det där med att spendera timmar på en flygplats terminal – nu kan du checka in på stranden. Virgin Holidays ger sina gäster en dag på stranden deras sista dag på semestern med världens första The Departure Beach. Världens första flygplatslounge vid en strand öppnas på Barbados i maj 2018, skriver virginholidays.

Dusch och badrum
Virgin Holidays, The Departure Beach, lokaliserat vid Brownes Beach i Karibien, kommer inkludera air-condition, premium-badrum och duschmöjligheter,en strandvänlig bar och restaurang och Virgin Atlantic check-in.

Hänga på flygplatsen samma dag som avresedagen brukar inte alltid vara kul, beroende på vilken flygplats man är på. Men denna lounge lär nog göra att en del lär tycka om att spendera tid här.

Gratis lunch
För resenärer som önskar att de kan få nyttja stranden, kan göra ett tillägg på sin bokning så att de kan checka in och spendera en dag på ”loungestranden”. Det kommer bjudas på gratis lunch, handdukar och plastpåsar för badkläder. Och gratis WiFi och ett barnområde.

Kostnader
The Departure Beach kommer endast vara tillgänglig för kunder till Virgin Holidays, med gratis inträde för gäster som bor på Savannah Beach på Barbados och/eller de som är på kryssningsfartyg som stannar till i Barbados. Andra kunder kan besöka The Departure Beach genom bokning till en kostnad på 220 kronor för vuxna och cirka 170 kronor för barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.