365 Resor – en podcast om resor


Bild:365resor

Häromdagen såg en ny resepodd dagens ljus. 365 Resor heter podden som drivs av Michelle Lillrud och Madeleine Jonsson eller reseguiden som de själva kallar den. Första avsnittet handlar om London Town, därefter kommer de varje tisdag med sina bästa tips inför resan.

Så här skriver Michelle och Madeleine själva på sin Facebooksida om premiäravsnittet:

”Nu är vi äntligen igång och premiär avsnittet av reseguiden 365resor podcast finns på ITunes och Acast👏👏👏 Vi är så peppade och hoppas att ni ska njuta av en av Europas hetaste storstäder som vi tar er till i första avsnittet👌 Vi tipsar om hotellen och restaurangerna ni inte vill missa👌 Och en och annan crazy story bjuder vi på.”

Vill du följa 365Resor i sociala medier finns dem på Facebook och Instagram. Och de har en hemsida som de i skrivande stund inte skrivit något på. Vilket de borde gjort i samband med det första avsnittet av podden.

Om du vill lyssna på avsnittet, lyssna då via acast.

Vad tycker jag då om 365 Resors premiäravsnitt? Jag tycker det är bra med två personer som talar. Det märks att resor är ett stort intresse hos dem. I första avsnitte bjuder de bland annat på ett tips i London där kan du middag med målning, måla av en levande människa och därefter middag med kock. Är London barnvänligt? Tja, lyssna på poddavsnittet för att få svaret på den frågan. Hur är det med säkerheten i London, är ytterligare något de diskuterar. Negativt med London? Ja, det finns det enligt dem.

Det finns redan några resepoddar på svenska. Dessa är Respodden, som jag inte gillar, Vagabonds Tur och Retur, som jag tycker om och min favoritresepodd Att resa podden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.