Bagagelastare kastar resväskor vårdlöst


Bild: Youtube

Har du funderat över varför en del blir av med sina resväskor på flygplatser? Bagagelastare vid London Luton Airport har fångats på film när de slänger resväskor från ett plan, EasyJet som om de vore skräp på en bil med flak. ”Jävla gris,” så säger killen som filmat på svenska.

Resväskor på marken
Passageraren Jonas Ozolins filmade när arbetare är vårdslösa när de tar hand om bagaget från ett plan den 13 mars. Bagagelastarna ses kasta resväskorna häftigt, kanske är det ömtåliga saker i en del av väskorna. En del av väskorna hamnar inte på bilens flak utan bredvid på marken, skriver mailonline.

De två bagagelastarna arbetar för ett företag som heter Menzies Aviation, som har kontrakt med flertalet flygplatser i Storbritannien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.