Disney erbjuder en djupare titt på nya ”Avatar-nöjesparken”


Bild: Youtube

Disney skapar en nöjespark av James Camerons film Avatar från 2009, som öppnar sommaren 2017. Pandora som Avatarvärlden kallas kommer innehålla åkturer och attraktioner baserade från filmen. Nöjesparken kommer vara täckt av djungel och höga berg och även hem för Na’vi, en humanoid ras som anses primitiv, men som är fysiskt kraftfullare än vad människor är. Na’vi har svans, blå hud, är tre meter långa och lever i harmoni med sin oförstörda värld, skriver designtaxi.

I videon nedan syns bland annat den animerade figuren ”Shaman of Songs” som hälsar besökarna välkomna. Även han kommer att vara en del av attraktionerna i parken.

Nöjesparken ska ligga vid Bay Lake, Florida, nära Orlando. Följ med bakom kulisserna för att få en glimt av vad du kan vänta dig att vid nöjesparken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.