Richard Marx lugnar ned en våldsam passagerare ombord på Korean Air


Bild:Daisy Fuentes/instagram

Sångaren Richard Marx var med om flygdrama ombord på Korean Air. Under en flygresa från Hanoi till Seoul började en passagerare bete sig otrevligt i allmänhet och mot flygvärdinnorna i synnerhet. Det var då Richard ryckte in mot den otrevliga passageraren. Bland annat höll Richard i ett rep i ett försök att fånga den otrevliga passageraren, skriver mashable.

Omhändertogs av polis
Richard Marx flög tillsammans med sin fru Daisy Fuentes, när detta ägde rum. Mannen omhändertogs av polisen i Sydkorea efter landning och blev arresterad. Den otrevliga passageraren hade fått i sig lite för mycket alkohol, han var full.

Kaotisk och farlig
Richard säger att incidenten var ”kaotisk och farlig” och hävdade att kaninpersonalen var dåligt tränade.

Korean Air bekräftar att det fanns en otrevlig passagerare ombord som lämnades över till polisen men ville inte uttala sig om Richards påstående om kabinpersonalen.

Richard Marx, hade sin storhetstid på 1980-talet med bland annat låten Right Here Waiting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.