Japansk stad bygger en ”spaamusement” med hot spring rollercoasters

spaamusement
Bild: Youtube

En japansk stad tror sig ha kommit på hur man ska få folk att slappna av och gå ned i varv. Staden vill bygga ett så kallat ”spamusement”. Ett ”spamusement” är en blandning av nöjespark och ett spa. Åk berg – och dalbana och få dig en spabehandling samtidigt. Du sitter i en ”tub” i berg – och dalbanan iförd en handduk, skriver rocket24.

Utmaning i sociala medier
Borgmästaren, Yasuhiro Nagano, i Beppu, en stad känd för sina heta källor, har en utmaning i sociala medier. Om youtubevideon nedan får fler än en miljon visningar kommer han se till att en ”spamusement park” byggs i staden. Videon lades upp den 20 november och snart har, i skrivande stund, drygt två miljoner sett klippet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.