Julklappstips med resetema

julklappar-hongkong
Bild: Minett Sikström

Julen närmar sig med stormsteg. En dryg månad kvar. Här kommer några tips på saker du kan önska till dig själv eller till någon du känner som älskar allt som har med resor att göra. Tipsen är från en mindre budget till en lite dyrare.

karta-bluebox
Bild: Bluebox

Resetillbehör – Vintage Karta
En bagagebricka och ett passfodral med motiv av en gammal världskarta. Den går att köpa hos Bluebox och kostar 99 kronor.

presentkort-resa
Bild: resalatt.se

Presentkort
Tveksam på vad person önskar sig eller vad personen redan har? Köp då ett presentkort. Från 100 kronor till 500 kronor. Presentkort finna hos resalatt.nu

bagagerem-gemmas
Bild: gemmas.se

Bagagerem med kodlås
Gör det lättare att känna igen resväskan. På bagagebandet ser de flesta väskor likadana ut (svarta resväskor), stick då ut från mängden med en bagagerem. Det hittar du hos gemmas.se och kostar 49 kronor.

backpack-backpackingstuff
Bild: backpackingstuff.se

Ihopvikbar Ryggsäck
En ryggsäck som får plats i fickan. Lätt att rulla ihop och väger inte mycket. Den finner du hos bakpackingstuff och kostar 99 kronor.

bluesmart-resvaska
Bild: coolstuff.se

Bluesmart Resväska
Väskan för prylnörden. Resväskan har GPS-positionering, både digitalt lås och våg plus laddstation för din smartphone. Den köper du via coolstuff.se Resväskan kostar 3899 kronor.

rese-skor
Bild: wanderlustique.com

Skor med resemotiv
Skor med karta eller skor med olika kända byggnader i världen? Ja, det är bara några skor som finns att välja på. Du finner dem på wanderlustique.com, kostar 65 dollar.

halsband-karta
Bild: Wanderlustique.com

Halsband
Du kan ha hela världen runt din hals. Ett halsband med en världskarta. Är du sugen på att köpa detta halsband finner du det på wanderlustique.com Kostar 20 dollar.

2 reaktion på “Julklappstips med resetema

    • Jag gillar också resväskan men ogillar priset. Om jag ägde en sådan resväska skulle jag oroa mig för att den blev stulen. Storlek på ryggsäck är ju tycke och smak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.