Rösta på Att resa podden till årets podcast!

podd-daytona

Hörrni, mina kära bloggläsare, gör som jag och ge våra resebloggkollegor Lisa, Livet från den ljusa sidan och Annika, Resfredag aka Att resa podden, en röst till Årets podcast 2016 via sajten Daytona.

Varför rösta
Jag tycker Att resa podden är värda en (massvis) röst(er) då de för närvarande är den enda svenska resepodden som är aktiv. För att de har intressanta gäster och ämnen i sin podd. Och för att de ofta kommer ut med sin podd, trots att de är småbarnsföräldrar. Det tycker jag visar på intresse och engagemang. Som jag tycker bör uppmuntras!

Så kom igen, ge Att resa podden massvis med röster! Deras podd ingår i kategorin samhälle och kultur.

Så röstar du
Hur du gör för att lägga en röst på Att resa podden? Du går in på sajten Daytona där du kan rösta EN gång om dagen fram till den 27 november. Podden med flest röster går till finalen som är den elfte december! När du ska rösta skriver du in din e-postadress och får sedan ett mail med en bekräftelse på att du har röstat.

6 reaktion på “Rösta på Att resa podden till årets podcast!

  1. Pingback: Att resa-podden nominerad som Årets podcast! - RESFREDAG.SE

  2. Pingback: Sveriges bästa resepodd heter Att resa-podden! - RESFREDAG.SE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.