Passagerare har tröttnat på flygbolagens säkerhetsvideos

aa-videos
Bild: Youtube

Du har säkert sett någon säkerhetsvideo som flygbolagen kommer med mellan varven. En del har slagit på stora trumman och har dyra videoproduktioner för att fånga passagerarnas uppmärksamhet, skriver finance.yahoo.com.

Air New Zealand
Det är allt från dans, singalong till att vara Hollywood-inspirerad från flygbolaget Air New Zealand, som de senaste åren varit bäst på flygsäkerhetsvideos. Och så finns det rent av dåliga videos som American Airlines senaste video.

En undersökning visar att tittarna kommer ihåg de humoristiska inslagen men inte säkerhetstipsen.

Frekventa resenärer säger att de börjar tröttna på fånig humor som används i många av säkerhetsfilmerna.

Vad tycker du om humoristiska flygsäkerhetsvideos? Bra eller dåligt eller en kul grej?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.