Du kan få betalt för resa runt i Europa och testa gin

gt-gin-tonic
Bild: spisa.nu

Är du trött på ditt jobb? Tycker du att ditt arbete mest känns som att vara en hamster i en bur och du snurrar bara runt på snurran? Gillar du Gin och tonic? Tja, då kanske detta jobba kan vara något för dig.

Testa gin och blogga
Ett arbete där en person skickas runt i Europa för att testa gin och tonic (GT) i sex månader och för besväret får personen cirka 220000 kronor. Personen ska också skriva på en blogg och vara aktiv i olika sociala medier, skriver yahoo.com.

Kraven som ställs
Vad krävs för tjänsten? ILoveGins krav är att personen är över 18 år, bor i Storbritannien och har körkort. Personen innehar två arbetsdagar per vecka och ska då besöka en eller två ginföretag. Personen kan arbeta från vart man vill, dock ska personen ta sig till kontoret i London en eller två gånger i månaden.

För den som vill ansöka om jobbet spana då in hemsidan ilovegin. Intresserade personer som uppfyller kraven har fram till 16 september på sig att söka jobbet.

Sugen på att blanda till en GT? GT-recept

Eller så följer du Matgeeks recept

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.