Haitiskt band underhöll strandade passagerare

konsert-flygplan
Bild:Lakou Mizik/Facebook

Att sitta fast inuti ett flygplan på grund av försening, är aldrig kul. Att vänta på besked om när planet ska lyfta, är aldrig kul. Sex timmars försening kan kännas som hundra timmar men så blev inte fallet för några passagerare. Uttråkade passagerare vid Chicago’s O’Hare Airport hade tur när det haitiska bandet Lakou Mizik lättade upp stämningen ombord med en konsert.

Lakou Mizik skrev senare på sin Facebook-sida: ”Vi är så glada att se att videon har berört så många människor”.

De skriver vidare att de endast kände kärlek från passagerna och besättningen ombord på planet: ”Det var en jobbig situation för oss alla och vi är väldig stolta över att vår haitiska kultur kunde lyfta humöret på planet”.

LakouMizik Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.