Ekberg wannabe badade i Fontana Di Trevi i Rom

bada-ditrevi
Bild:thelocal.it

Många som besöker Rom tar nog också ett besök till fontänen Di Trevi, den klassiska fontänen där Anita Ekberg, en gång badade. En kvinna fick nyligen lust att bada i Fontana Di Trevi i Rom. Varför hon badade i fontänen? Tja, hon ville vara en Ekberg wannabe, skriver Daily Mail.

La Dolce Vita
Kvinnan försökte efterlikna Federico Fellini’s La Dolce Vita’s ikoniska scen. Med rakt blont hår, make up och klänning hoppade Delilah Jay i fontänen och gjorde sig till och gav slängkyssar till turister som tittade på.

Polisen gav böter
Det tog inte lång tid innan polisen dök upp och visslade och bad henne gå upp ur fontänen. Det misslyckade försöket kostade henne böter på cirka 4000 kronor, pengar som hon tog ut ur en ATM, så fort hon kommit upp ur vattnet.

Älskar Italien
Hon säger: ”Jag förklarade att jag gjorde detta för att jag älskar Italien, jag älskar Fellini och jag vill leva la dolce vita.”

Delilah drog till sig uppmärksamhet och gjorde därför en bra PR för sin kommande bok:’Mistress: The Italian Way’.

Nyligen badade tre unga tjejer i Fontana Di Trevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.