Pilot överraskar sin son under en flygresa

En soldat som återvände hem fick en glad överraskning tack vare sin pappa. Mario Lopes, en pilot vid United Airlines, visste om att hans son Mario Lopes, var schemalagd att återvända från Kuwait den 14 april. När han fick reda på att det fanns en möjlighet för flyga ett militärplan till Norfolk, Virginia, på samma dag, visste han att han var tvungen att flyga planet, skriver abcnews.go.com.

Ingen tillfällighet
”Jag sa till min fru att detta kan inte vara en tillfällighet,” säger han. Ingen kan bekräfta eller förneka att min son eventuellt kommer att vara passagerare ombord på planet, men jag vet att jag måste ta chansen och ta reda på det.”

När dagen så kom, Lopes förvarnade besättningen om sina planer att överraska sin son och bad om hjälp att distrahera honom. han gav en flygvärdinna en påse med sin sons favoritkakor.

De två träffades och kramades.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.