Beijings nya flygplats liknar en vagina

vagina-beijing-terminal
Bild: Youtube

Är det en vagina skaparen bakom Beijings nya flygplats har haft i åtanke vid designen av byggnaden? Ja, det tycker social medie-användare i Kina. Designen bakom Beijing Airport’s Terminal one är skapad av Zaha Hadid, vars design av flygplatsen har fått många att reagera, skriver mailonline.

Orsakade kontroverser
Bilder av byggnaden publicerades i början av april 2015, men det är en särskild bild som skapat uppmärksamhet. En bild i 3D har orsakat kontroverser. Yang Jinlin postade en bild på kinesiska Weibo, som sedan blev borttagen då användarna tyckte att bilden påminde om en vagina.

Byggnaden ska bli klar 2018, då den nya terminalen ska tas i bruk. 45 miljoner passagerare beräknas passera genom byggnaden.

vagina-beijing-terminal1
Bild: Weibo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.