Bonjour Paris – stadens mest kända landmärken

bonjour-paris
Nu under våren är det många som åker eller vill åka på en weekendresa. Många längtar till kärlekens och romantikens stad Paris. Eller ljusets stad, som Paris också kallas, då många vackra byggnader lyses upp. För oss som inte har en resa till Paris inbokad eller inte har varit där kan nu njuta av en video. En video där stadens mest kända landmärken visas upp. Följ med och se vad många turister ser i staden. Se katakomberna under marken, se Louvren, se Mona Lisa, se Triumbågen och se Eiffeltornet i olika skepnader.

Längtan till Paris
Videon är gjord av filmaren Tyler Fairbank som spenderade två veckor i förra sommaren. Resultatet är videon nedan. Ta dig två minuter, det är så värt det. Dock finns det en risk att du får en stor längtan till att vilja resa till Paris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.