Passagerare till sjukhus efter turbulens

air-canada-turbulens
Drygt 20 passagerare ombord på Air Canada fick uppsöka sjukhus, detta, efter 45 minuters turbulens under en flygresa från Kina till Toronto. Det Toronto-baserade planet från Shanghai blev tvungen att landa fyra timmar tidigare i Calgary, Alberta, skriver .

21 personer till sjukhus
21 passagerare fördes från flygplatsen till sjukhus. Varav tre av dem var barn. 13 av passagerare åkte till sjukhuset för observation och åtta passagerare hade små men icke livshotande skador. Ombord på planet fanns 332 passagerare och 19 kabinpersonal.

Flygbolaget ordnade så att passagerare fick ta sig vidare till Toronto.

Departing Toronto Pearson

Departing Toronto Pearson

Passagerare attackerade en flygvärdinna
På ett helt annat Air Canada-plan på väg till New Delhi fick planet återvända till Toronto efter att en passagerare attackerade en flygvärdinna ombord, skriver mashable.

Bet flygvärdinna
Passageraren, Sidhu från Alberta, Kanada, hade ett grovt språk när han förolämpade flygvärdinnan. Passagerare säger också att han bet henne i fingret när hon pekade åt honom. Sidhu var upprörd över att hans tidigare flyg hade blivit inställt och att han fick sova över på flygplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.