JetBlues ”Humankinda” kortfilm om folks upptagenhet

jetblue-humankinda
Flygbolagsreklamen är ofta kreativa, abstrakta kortfilmer. Ibland är dem briljanta, som British Airways’ “Visit Mum.”

Sluta stressa
JetBlue är det senaste flygbolaget som skapat en kortfilm, filmen kallas Humankinda. Filmen fokuserar på hur upptagna folk är i USA och vilka effekter det ger.

Behöver vi mer av att göra mindre? Gör upptagenheten oss mindre humana? Har du så mycket att göra, att du är förvånad att du har läst detta? I en kortfilm med Sam Richardson utreder vårt behov av att vara ständigt upptagna och hur det påverkar om man är lycklig genom att följa två personer, som har mycket på sina agendor. För att se om de blir ”humankinda.”

Se kortfilmen eller den längre versionen. Filmerna har ett bra underliggande budskap. Vi lever i en tid som är hektisk, med mycket som påkallar vår uppmärksamhet. JetBlues budskap är enkelt: Vi ska bli mindre upptagna så att vi kan få mer ledigt och koppla av och självklart flyga med JetBlue…

Här är kortversionen:

För dig som har tid, här är den längre versionen:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.