Nödlandade med hjälp av stridsflygplan efter bråk om katt

cat-fight-condor-airlines
Ett plan blev omdirigerat till Denver International Airport, förra veckan, kabinpersonalen upptäckte att en katt smugglats ombord i en handväska. En passagerare blev otrevlig då hon inte fick se till hur hennes katt mådde. Passagerarna återtog sin flygresa efter 24-timmars försening, skriver mailonline.

Fripassagerare
Det var under en flygresa från Tyskland till Las Vegas med Condor Airlines som en kvinnlig passagerare blev aggressiv. Kabinpersonalen upptäckte fripassageraren efter en tids flygresa, då tog de katten i förvar, de placerade katten på en av planets toaletter.

” Kvinnan var inte glad över att kabinpersonalen förvarade hennes katt inne på en toalett, därefter gick allt fel. Hon började skrika där bal,” säger passageraren Fritz Peterson.

Slagit flygvärdinna
Vid ett tillfälle ska hon ha slagit till en flygvärdinna. Andra passagerare säger att hon kastade en pappersmugg på flygvärdinnan. Därpå uppgav hon att hon ”var med i maffian och skulle kunna tvinga ner planet.” Efter kvinnans hot kontaktade piloten ansvariga flygmyndigheter som sände upp två stridsplan för att eskortera planet vid nödlandningen i Denver.

Kvinnan togs till förhör i samband med landningen. Planet nådde Frankfurt ett dygn försenat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.