Passagerare slog flygvärdinna i ansiktet

Emirates, the largest A380 customer, enters its no. 1 A380 into revenue service.

Emirates, the largest A380 customer, enters its no. 1 A380 into revenue service.


En man som flög med Emirates under natten från Dubai till Melbourne slog medvetet en flygvärdinna i ansiktet och fick därför hållas tillbaka med hjälp av passagerare. Passageraren blev aggressiv då han ville ha tre säten för sig själv, så han kunde lägga sig ned under flygresan, skriver mailonline.

Band fast honom
Passageraren Matt Naylor var involverad i att hålla tillbaka mannen. Han sa:”Vi satte ”kablar” runt bägge fötterna och händerna, därefter lyckades vi få honom tillbaka till hans sittplats och kunde sätta säkerhetsbältet på honom. Han var stark, han hade en styrka som 10 män.”

Skrek och gapade
Matt säger att efter mannen blev fasthållen, spenderade den bråkiga mannen med att skrika och banka huvudet i sätet, vilket han höll på med i fem till sex timmar. Matt säger vidare att mannen var väldigt irriterad, uppjagad, grät och skrek.

Matt säger att han inte såg när mannen slog flygvärdinnan, vilket hon hävdar och hon verkade skakad.

En talesperson från Emirates säger att polisen mötte upp planet vid landning. Mannen fick sedan flyga vidare till Auckland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.