Aboriginerna i Australien väntar på dig

Tourism Australia lanserade nyligen “Aboriginal Australia: Our Country is Waiting for You”, en tre minuters video filmad av aborigin. Detta är första gången Tourism Australia lanserar en kampanj som marknadsför landets aboriginer, skriver skift.com .

Få utländska besökare
Under 2014, deltog endast fjorton procent av de internationella besökarna i reseupplevelser som hade anknytning till den aboriginska kulturen. Den australiensiska turismbyrån tror att detta beror på att de internationella besökarna antar att den erfarenhet endast fås via ett besök i ”The Outback.”

När jag var i Australien såg jag bara fulla aboriginer som satt vid hamnen, Circular quay, i Sydney.

Vill du veta mer om aboriginer? Läs Lars Wallins blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.