Råtta bodde in sig i första klass på Emirates

rat-emirates
Att flyga kan ibland bli tråkigt och kännas långsamt. Men några, lyckliga (?) passagerare ombord på Emirates förra veckan (14 juni), fick ett litet sällskap.

Första klass
En passagerare i första klass spelade in när en råtta kröp omkring, på en flygresa från Birmingham, England, till Dubai. Emirates flyg blev försenat efter att besättningen försökt fånga den snabba lilla rackaren, men de misslyckades, skriver mashable.

”Flygbolaget suspenderade en av sin flygresor – Birmingham till Dubai – efter att en råtta har synts, vilket skapade rädsla bland en del passagerare, speciellt eftersom personalen misslyckats med att fånga råttan,” säger flygbolaget i ett uttalande.

Hotellövernattning
Passagerare fick spendera natten på ett, förhoppningsvis råttfritt hotell, medan flygbolaget arrangerade alternativa flygresor för alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.