Följ med Patrik på ett annat liv

ettannatliv
Ett annat liv. Jodå, visst har jag drömt om det. Att bara släppa taget kring ekorrhjulet och dra iväg. En journalist vid namn Patrik Enlund, har fått nog av den rådande samhällsstrukturen där våra liv och identiteter utgår från våra arbeten. Och har därför sålt eller gett bort, i princip, allt han äger för att lämna Sverige för gott.

Gå och fiska
När jag läser om Patrik kommer jag att tänka på Gyllene Tiders låt Gå och fiska: Likadant från dag till dag, Allting följer samma mönster, Ser på stan ifrån mitt fönster, Människor på rad i kö, Äta, jobba, sova, dö, det stämmer så väl in på hur livet ter sig som lönearbetande.

Så för alla oss som älskar resor finns nu en ny person att följa med på äventyr via sociala medier såsom Facebook och Instagram samt Patriks hemsida. Mer att läsa om Patrik finns på Metro

Jag är så avundsjuk
Om jag är avundsjuk? Ja, det kan du lita på. Men jag skulle aldrig våga hoppa av ekorrhjulet och jag tror att det i längden blir enformigt på ett annat sätt än vad arbetslivet monotona lunk innebär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.