Flygplatser med bäst service

Incheon_International_Airport_skyline
Flygplatser runt om i världen har blivit rankade efter kundservice, i en ny undersökning. The Airports Council International (ACI), 2014 Airport Service Quality Awards. Störst och bäst, i kategorin med 40 miljoner passagerare per år är: Incheon International Airport i Seoul, Sydkorea, skriver CNN.

Vilken flygplats som är bäst i Europa? Keflavik International Airport på Island.

Serviceutbudet
Och USA:s bästa flygplats? Då ska du bege dig till Indianapolis International Airport i Indiana.
ACI, som är en icke vinstdrivande organisation med 591 medlemmar vid 1,861 flygplatser i 177 länder bad 550,000 passagerare att på en skala bedöma hur nöjda de var med servicen vid flygplatsen under dagen. Saker som de fick tycka till om var följande: check-in, shopping, mat och dryck och övrigt utbud på flygplatsen.

Fyra kategorier
Utmärkelsen var indelad i fyra kategorier: Bäst flygplats per region, bäst flygplats storleksmässigt, bästa minsta flygplats och bäst förbättring per region.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.