Icelandair + norrsken = Hekla Aurora

icelandair-heklaaurora
Jag har besökt Island, en gång, i somras och jag blev förälskad. Det är ett land jag gärna kan tänka mig återvända till. För naturen, landskapet, vattenfallen och få rida islandshäst. Något jag också skulle vilja uppleva är norrsken.

Hekla Aurora
Och just norrsken är något som flygbolaget Icelandair satsar på. Ett av Icelandairs flygplan har nyligen gått igenom en stor omvandling. Resultat: Hekla Aurora med norrsken (aurora borealis) både ut och invändigt.

My stop over
Icelandair lanserades hösten 2014 en stor kampanj med #Mystopover, där fokus hamnade på det uppenbara att man kan nyttja ett stopp på Island på sin väg över Atlanten. Därmed får man chansen att uppleva både Island och USA eller Kanada i en och samma resa. Du kan stanna på Island i upp till sju dagar utan extra kostnad i flygpriset, antingen via er ut eller hemresa från en av Icelandairs 14 nordamerikanska destinationer.

Design efter norrsken
För att sätta extra fokus och tryck i kampanjen får därmed ett flygplan från Icelandairs flotta ett helt nytt utseende designat efter norrskenet. Invändigt utlovas garanti för norrsken med sin speciella moodlight. Flygplanets namn är även det nytt, nämligen Hekla Aurora.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.