Betalade 845 kronor för tre flaskor vatten på hotell

vatten-hotelldyrt
Tre flaskor vatten? Det blir cirka 845 kronor. Det var vad en man från England fick betala. Och han, Edward Heaton, blev inte glad efter att ha fått en räkning på 135 dollar. Enligt ett kvitto som laddats upp på internet, skriver southburnetttimes.com.

För en kund
Edward Heaton beställde tre flaskor vatten under sin vistelse på ett lyxhotell, fem-stjärnigt, i London. Beställningen var för honom och en kund som han och kunden drack San Pellegrino från Crystal Bar vid Wellesley Hotel.

Dyrare på eftermiddagen
Han insåg inte att baren hade en lägsta avgift på 282 kronor per person efter klockan fyra på eftermiddagen, så det blev 565 kronor för två och servicen kostade 94 kronor.

Kunde druckit vin
Som jämförelse kan sägas att ett sexpack San Pellegrino sparkling vatten kostar 78 kronor i den lokala affären. Heaton säger att han inte blev informerad om tilläggsavgifterna och kommer inte besöka hotellet mer. Han säger att för 845 kronor kunde han njutit av en flaska Heaton säger att han köpt flaskvatten på andra hotell men aldrig behövt betala mer än några dollar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.