Alaska Airlines har en ”pannkaksmaskin”

alaskaairlines-pannkakor
Passagerare vid Alaska Airlines kan snabbt ta en pannkaka eller två för de kliver ombord planet. Vid flygbolagets ”Board room” står det pannkaksmaskiner tillgängliga för passagerare, skriver alaskaair.com. En pannkaksmaskin som skriver ut pannkakor. Tryck på knappen och ut kommer det en färsk pannkaka. Pannkakorna är gjorda av en pannkaksmix som sägs innehålla hälsosamma ingredienser.

Först med pannkaksmaskiner
Pannkaksmaskiner finns vid följande flygplatser/städer Anchorage, Seattle, Portland och Los Angeles. Flygbolaget säger att de var först med pannkaksmaskiner i flygplatslounge.Bakom denna idé står Szymanski som ville att passagerare skulle le i väntan på utropet till att det är dags kliva ombord på planet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.