Omvägar – Finnairs nya reklamfilm

finnair-herngren
Finnair vill få svenskarna att flyga den rakaste vägen till Asien och använder komikern André Wickström från ”Solsidan” och skådespelaren Nicklas Engdahl från ”Återträffen” i ny reklamfilm, skriver Resumé.

– André står för en sorts modernt och intelligent finsk rakhet som passar vårt varumärke perfekt, säger Susanne Nygren, globalt ansvarig för marknadskommunikation på Finnair i en kommentar.

Humor som vapen
Syftet är att få svenskarna att tycka om Finnair och därför har de använt sig av humor, värme och igenkänning som vapen. Eller det är i alla fall vad bolaget hävdar själva. Jag håller väl inte med om att det finns någon direkt humor i detta klipp.

Byrån Teem har i samarbete med Måns Herngren gjort denna reklamfilm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.