Dålig bagagehantering på flygplats

bagage-kastas
Har du funderat på hur bagage hanteras på flygplatser? Som de flesta anar slängs dem högt och lågt. kolla filmen nedan för bevis. Darren Van Slyke gillar flygbolaget Air Canada. Den 17 April, 2014, reste han från Toronto till Vancouver, med flygbolagets nya Boeing 777. Bredvid honom, i premium ekonomiklass, satt Dwayne Stewart. När de väntade på att alla skulle gå ombord blev de vittne till något bisarrt när de tittade ut genom fönsterrutan, skriver Simpliflying.com.

Resväskor kastas högt
En bagagehanterare lastade bagage i sista minuten. Resväskor kastades cirka sex meter upp i luften för att landa i en container.

Anställda sparkas
De två anställda kommer nu att få sparken, skriver thestar.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.