Dansk resekampanj uppmanar till sex

do-it-for-denmark
Vad göra för att öka sjunkande födelsetal? Danska resebyrån Spies har svaret på den frågan. Spies Travels har utannonserat en tävling där deltagarna, bokstavligen talat, måste ha samlag för att ha en chans att vinna. De som väljer att delta i denna tävling får lite rabatt (som passande nog heter ägglossningsrabatt) på en romantisk resa och under denna resa skall de tävlande se till fortplanta sig. Spies hävdar i filmen att Danmark har de lägsta födelsetalen på 27 år.

Positivt gravtest
Om det nappar så är det bara till att skicka in ett bevis på ett positivt graviditetstest. Vad kan de tävlande då vinna? Jo, tre års förbrukning av blöjor, en barnvagn samt en familjeresa värd 25 000 danska kronor.

I skrivande stund har 1 371 849 personer sett filmen på Youtube.

Och alla som är för gamla för få barn eller lever med en person av samma kön tröstar Spies med att ”det viktigaste inte är att vinna, utan att deltaga”.

Läs mer på: Do it for Denmark

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.