Heathrow konfiskeradeToy Story-docka som innehöll pistol

flygplats-toystory
En Toy Story cowboy, Woody, ser väl inte direkt ut att vara någon säkerhetsrisk, men det hindrade inte säkerhetspersonalen vid Heathrow från att konfiskera den lilla leksaksdockan, skriver Mailonline.

Rest jorden runt
En pappa, lade upp ett foto online och hävdar att en ur personalen vid flygplatsen i London undersökte leksaken för den togs ifrån honom. ‘Jag har rest jorden runt med Toy Story’s Woody, och tagit foton för min son,’ säger han.Resenären säger att han varit på flygplatser runt om i världen och aldrig haft problem med dockan Woody förut.

Pistol hittad inuti
När dockan undersöktes hittades en pistol inuti.

En talesperson för transportministeriet säger: ”Vi kommenterar inte specifika händelser eller detaljer ur våra säkerhetsrutiner”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.